2 d’octubre del 2014

TWITTER


Twitter és una bona eina per comunicar-se i per anar sabent a l'instant les novetats sobre diferents temes que és va seguint.


Una cosa que vol la gent que té twitter és tenir molts seguidors i, per això, s'ha d'escriure piulades i posar alguna etiqueta (hashtag) perquè, així, quan les persones busquin aquest tema puguin trobar-te.




El bloc possibilta poder posar un gadget de twitter perquè la gent que el segueixi pugui veure que escrius a través d'aquest. Això, doncs, possibilita que et segueixi més gent. Per posar-lo s'ha de:

Primer pas - Anem al nostre twitter a on posa configuració. 


Segon pas - Després a widgets.


Tercer pas - Quan ja estem a widgets, posem "crear nuevo" i llavors ens ha de sortir:


Quart pas - Editem el widget amb els colors que volguem posar (jo recomano fer-ho amb el fons clar que es veurà millor) i llavors posem "crear widget" i ens sortirà el codig HTML el qual s'ha de copiar.  


Cinquè pas - Ara s'ha d'anar a blogger, disseny i afegim un gadget que és diu HTML/Javascript i llavors ens sortirà automaticament un recuadre en el qual s'hi ha d'enganxar el codig HTML i guardar-lo.


                                  
Sisé i últim pas - Posem el gadget a la part del blog que volguem a través del disseny i es guarda la disposició. Ara ja només queda comprovar el resultat final.

Ho podeu posar al final del blog.



O al costat, que és més pràctic ja que està més visible.



El twitter és una eina que pot resultar molt útil a l'educació a l'hora d'informar als pares, per compartir enllaços d'interès amb els alumnes, perquè comentin les classes que s'han realitzat a classe... Cada professor escollirà quina utilitat l'hi vol donar, perquè té un gran ventall d'opcions.

FONTS D'INFORMACIÓ: Investigació pròpia per com crear el gadget i apunts de classe. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada