6 d’octubre del 2014

FEEDLY

Feedly és un lector RSS, això vol dir que es poden mirar i accedir a diferents pàgines web com poden ser els blocs a través d'aquest i sense haver d'anar comprovant pàgina per pàgina quines novetats hi ha. 

Des de la desaparició de google reader, més gent utilitza Feedly i ja s'ha fet molt popular entre els internautes.

A continuació, hi ha una explicació per saber posar el gagdet de Feedly al vostre bloc i que pugui ser seguit a través d'aquest canal RSS. 


Primer de tot, s'ha de descobrir quin és el vostre URL de Feedly i per això el que s'ha de fer és buscar el teu blog a on posa "Add Content".



Probablement us surtin diverses pàgines, en bon principi totes les opcions que sortiràn serà el vostre blog, però per si de cas ho heu de comprovar.



Quan ja hem trobat el nostre blog és quan ve un dels passos més importants. Hem d'anar al link que ens surt a dalt i copiar a partir d'on posa el nostre blog fins al final. 



En el meu cas, la meva URL de Feedly és: aprenentaserprofessora.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefault

Ara us heu de dirigir a la web d'aquí. Seleccioneu quin gadget voleu posar. Després poseu la URL de Feedly tot i que després ja ho retocarem nosaltres. Llavors, si premeu intro o feu click al tercer pas us sortirà un còdig HTML.



Però llavors, no entenc el perquè, però he observat que tant a mi com a més gent després no els hi surt del tot bé, llavors, simplement s'agafa l'URL de Feedly i es substitueix pel troç que és semblant, és a dir: 



Ho canvien per la URL que en el meu cas era:
aprenentaserprofessora.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefault


Ara ja tenim fet la part més difícil. A continuació, simplement s'ha de copiar el còdig HTML i s'afegeix igual que vam fer amb el gadget del Twitter: blogger > diseño > añadir un gadget > HTML/Javascript -- s'insereix el còdig -- guardar i sobretot GUARDAR DISPOSICIÓN. 

Ara, en bon principi, us hauria de sortir ja el gadget i si feu click sobre d'aquest us redirigirà al vostre bloc dins de Feedly, on la gent pot seguir-vos. Aquest ha estat el meu resultat:



Feedly ens possibilita estar al dia sobre els diferents succeïments que van ocurrint, tan poden ser tecnologiques, com educatives, com de ciència, televisió... Per això està molt bé organitzar per carpetes tots els canals que es van seguint per estar informat de cada camp i, així, quan es fa click en aquesta secció, poder llegir totes les novetats.

FONTS D'INFORMACIÓ: Apunts de classe, investigació pròpia a través de: [http://feedly.com/factory.html] i coneixement propi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada